THE HOLIDAY GIFT SHOP

ALLA STRUMPOR

Lillster = klappar som du faktiskt behöver! Vi har strumpor för alla smaker. Klassiskt juliga, leoparder, retro vajbs, surf style och många mer.

TILL ADVENTSKALENDERN

Gör varje söndag, eller varför inte varje dag, i december lite extra mysig med en gosig julstrumpa. Låt ditt julgäng samla ihop strumpor att matcha loss med på självaste julafton. Enklare än så blir det inte. God jul!

FIXA JULOUTFITEN

Med våra strumpbyxor lyfter du din juloutfit på ett kick. Klänning, stor tröja, shorts. You name it. Våra strumpbyxor fixar den där extra julkänslan snabbare än blixten. Och kan man ha på sig något gosigare än strumpbyxor med najs resår?

TILL PEDAGOGEN

Visa din uppskattning till barnens pedagog med strumpor. Ibland kan det vara svårt att komma på vad som kan tänkas vara den ultimata presenten till julfirandet på förskola och skola. Say. No. More. Lillster har hittat lösningen.

TILL JULKORTET

Matcha loss riktigt ordentligt på årets julfoto och det blir en bild att rama in. Ostigt? Javisst! Och jättekul för alla inblandade ;)

ULLIGA KLAPPAR

Embracea din inre mormor och köp ulliga raggisar till alla. Lägg dina socks i en julig box. Du kan nu luta dig tillbaka och chilla för du är KLAAAAR!

TILL JULKLAPPSSPELET

Strumpor till julklappspelet. Köp storlek 40-45 så kan jag lova dig att majoriteten av alla vuxenfötter kommer slåss om just din klapp. Eller så köper du din egen storlek och försöker vinna den själv. Man får ju inte va dum ;)

NÅGOT LITET TILL ALLA

Kanske vill du ha nått litet att ge bort till alla på julfirandet? Likadana strumpor till hela julgänget och du är redo för Tomtens ankomst på bara några minuter. Eller kanske ska du på ett adventsmys och vill ha med dig något litet? Varför inte en strumpa? 

STRUMPA TILL JULSTRUMPAN

Låt familjen vakna på julaftons morgon för att öpnna en liten present. Alla får de strumpor eller strumpbyxor som matchar just dennes person bäst. Eller så matchar ni, det är också superkul.

ALLA JULKLAPPAR

Lillster = klappar som du faktiskt behöver! Gör ditt gängs fötter redo för en matchande jul. Jag menar, är det ens jul utan matchande Lillsterfötter? Gör Lillsters till en del din familjs jultradition <3 Adventskalendern, julkortet, klapp till pedagogen, Luciafirandet, julklappsleken, gå-bort-present osv osv. 

MATCHA DIN EGEN KLAPP

Lägg dina socks i en julig box och klapparna är kirrade. Hittar du inget färdigpackat paket som passar? Matcha ihop ditt eget paket och du är all set. Fint, personligt och roligt. Alla behöver vi strumpor.

×