Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Strawberry Steve - big love

  • 99 SEK

Gör någons eller dina egna fötter lite extra glittriga. Perfekta presenten till din modiga som gärna vill ha sommar året om - seal that deal <3 Det


Gör någons eller dina egna fötter lite extra glittriga. Perfekta presenten till din modiga som gärna vill ha sommar året om - seal that deal <3 

Det finns en jordgubbe som heter Steve. Steve bor i Sverige. Närmare bestämt i Skåne. Han är lite ledsen att han aldrig någonsin har fått uppleva en hel sommar. Han har sina femton minuter i rampljuset varje midsommar och kanske några veckor efter det. Sen blir han liksom vardagsmat. Han vill ju glittra hela sommaren. Äventyrskaninen Lillster får höra talas om den ledsna jordgubben. Lillster gör då som Lillster alltid gör, fixar biffen. Strumpor, Steve får ett par alldeles egna rosa strumpor med glitter on top. För honom och alla att bära hela sommaren lång. Steve har aldrig varit lyckligare.  

BERÄTTA MER OM STRUMPORNA TACK
Bubbelgumsrosa tunna bomullsstrumpor med två klassiska guldglittriga ränder samt en topp i vitt. Röda jordgubbar med inslag av glitter pryder hela strumpan.. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Oeko-tex certifierade och gjorda i Turkiet.

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet. 

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.