Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Poppy pastellic - big love

  • 99 SEK

Gör någons eller dina egna fötter lite extra kärleksfulla. Perfekta presenten till den lite fega men som ändå vill att det ska "hända nått"- seal that d

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Lillster

Gör någons eller dina egna fötter lite extra kärleksfulla. Perfekta presenten till den lite fega men som ändå vill att det ska "hända nått"- seal that deal <3 

Ge familjens fötter lite extra kärlek. Lillsters Love socks passar till ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Perfekta presenten. Alla behöver strumpor. Alla behöver kärlek. Lillster love socks it is!

BERÄTTA MER OM STRUMPORNA TACK
Vita klassiska tubsockor med två blå och en brun/beige rand samt ett hjärta i rosa/korall på skaftet. vita hjärtan. Rosa/korall Lillster logo under foten. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade och gjorda i Sverige.

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad och tillverkade i Sverige.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare. 

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld