Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Leo loves glitter - BIG Candylishious

  • 195 SEK

Hearty glittery är slut i storlek 34-39. Vi vet ej när de kommer in igen. Vi rekommenderar dig som har storlek 36 och nedåt att köra på 28-33 och du som ha

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Hearty glittery är slut i storlek 34-39. Vi vet ej när de kommer in igen. Vi rekommenderar dig som har storlek 36 och nedåt att köra på 28-33 och du som har storlek 37 och uppåt tar 40-45. Kbk!

2 st leopardiga hjärtstrumpor i ett paket. Say. No. More. Tillsammans med en Lillster Candylishious box är det 100% bästa presenten. Skippa tråkiga sockor, gå all in Lillster <3

ÄR DET EN PRESENT?
Välj vilken "godisstrumppåse" du vill ha i rulllistan och vi fixar. Kanske passar "Super mom" till morsdag? "Thank you" till värdfamiljen på middagen, "Happy Birthday" till födelsedagen och kanske "It's a BABY!" till babyshowern? <3 När du väljer förpackning kan du också välja att skicka presenten, tillsammans med en hälsning, direkt till "the lucky one". Bästa presenten.

FAM BAM STYLE
Leopard, hjärtan och glitter. Kan det bli bättre? Kan du tänka dig nått gulligare än att hela familjen har likadana kärleksfulla strumpor i sann Lillster anda? Lillsters Hearty socks passar ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Alla behöver strumpor. Alla behöver kärlek. Lillsters it is!

LILLSTER LOVE
Lillster LOVE är en kollektion som vi bara inte kan sluta att fylla på. Den syftar till att ge kärlek till alla i sin närhet. Strumpkärlek! Kom o gör dina och alla du känner fötter mer kärleksfulla. Varför inte starta direkt!

BERÄTTA MER OM STRUMPORNA TACK
2 par leopardinspirerade socks med hjärtliknande fläckar i svart och beige samt rött och rosa. Tre klassiska glittriga samt röda ränder på skaftet. Rosa samt grön Lillster logo under foten. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet & Portugal.

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd finns på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.