Hearty maxi pack - BIG Candylishious

280 SEKHearty glittery är slut i storlek 34-39. Vi vet ej när de kommer in igen. Vi rekommenderar dig som har storlek 36 och nedåt att köra på 28-33 och du som har storlek 37 och uppåt tar 40-45. Kbk!

3 grymma socks i ett paket. Tillsammans med en Lillster Candylishious box är det 100%. 

Välj vilken "godisstrumppåse" du vill ha i rulllistan och vi fixar. Kanske passar "Thank you" till värdfamiljen på middagen, "Happy Birthday" till födelsedagen och kanske "Magical UNICORN kisses" till din Valentin? <3 

Bästa presenten. Ge familjens och släktens fötter lite extra kärlek. Skippa trökiga fossar, gå all in Lillster <3

Till HELA FAMILJEN. Leopard, hjärtan, rött och rosa. Kan du tänka dig nått gulligare än att hela familjen har likadana kärleksfulla strumpor i sann Lillster anda? Lillsters Hearty socks passar ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Alla behöver strumpor. Alla behöver kärlek. Lillsters it is!

LILLSTER LOVE
Lillster LOVE är en kollektion som vi bara inte kan sluta att fylla på. Den syftar till att ge kärlek till alla i sin närhet. Strumpkärlek! Kom o gör dina och alla du känner fötter mer kärleksfulla. Varför inte starta direkt!

BERÄTTA MER OM STRUMPORNA TACK
1 par leopardinspirerade socks med hjärtliknande fläckar i rött och rosa. Tre klassiska röda ränder på skaftet. Grön Lillster logo under foten. 1 par leopardinspirerade socks med hjärtliknande fläckar i svart och beige. Tre klassiska glittriga ränder på skaftet. Rosa Lillster logo under foten. Himmelsblå bomullsstrumpor med röda hjärtan. Två klassiska röda ränder på skaftet samt en "topp" i vit. Röd Lillster logo under foten. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet & Portugal.

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd finns på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och/eller i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.