Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Baby Valentine

Vill du bli min Valentine? Beställ senast tisdag 11 februari, vid midnatt, för att vara säker på leverans i tid till Alla Hjärtans dag. 

Bästa presenten till föräldern i väntans tider eller till det nyfödda underverket. Med Lillsters Babyshower & Valentine's presenter får du strumpor som stannar kvar på bebisens fötter. Placera dom i en Lillster Candylishious box och du har den bästa Alla Hjärtans-presenten. 

Vi har både kärleksfulla strumpor och kärleksfulla paket. Gillar din Valentin mönstrade socks a la more is more? Eller är din kärlek mer inne på enfärgade socks? Eller kanske är det en kall-fot? Lillster got your back. Välj en ”godispåse” med passande tryck och lägg i vilka socks du vill. Personligare än så blir det inte. 

Vill du inte välja själv? Då väljer vi åt dig. Spana in våra Candylishious paket, din Valentin kommer inte bli besviken. Du behöver dock välja storlek och förpackning, men det klarar du, jag vet det ;) Annars mailar du hello@lillster.com, vi fixar biffen <3

Glöm inte att de allra flesta av våra strumpor kommer i storlekar till hela familjen. Kan du komma på nån gölligare present till den blivande föräldern än matchande strumpor till just den nya familjen?

Happy Clappy - ELLA Happy Clappy - ELLA
Happy Clappy - ELLA mini Happy Clappy - ELLA mini
Happy Clappy - ELLA S Happy Clappy - ELLA S
EGG? EGG?

EGG?

10 SEK
It's a BABY! It's a BABY!

It's a BABY!

10 SEK
Magical UNICORN kisses Magical UNICORN kisses
THANK YOU... THANK YOU...

THANK YOU...

10 SEK
I think you're DINO-MITE I think you're DINO-MITE
HAPPY B-DAY HAPPY B-DAY

HAPPY B-DAY

10 SEK
You're TURTLEY awesome You're TURTLEY awesome