SUGAR MAPLE SOFIE - Lillster goes Canada

79 SEK
50 SEK


STRUMPSTORY:
Sugar Maple Sofie äääääälskar färgen rosa så till den milda grad att hon har lyckats att få ekorrarna som bor i hennes skog att leta reda på rosa pennor som de ska måla hennes stam med. Hon vill ha rosa stam och vinröda blad, det är det vackraste hon någonsin kan tänka sig. Problemet är bara att det krävs enorma mängder pennor för att få hela stammen rosa. Plus att när det regnar så försvinner färgen. Sofie känner sig rådvill. Ekorrarna i skogen har hört talas om en äventyrskanin vid namn Lillster som de tror kan hjälpa till med problemet. Lillster fixar biffen och gör en gigantisk strumpa helt i enlighet med Sofies design och önskemål. Sen gör Lillster ett gäng extra som Sofie kan dela ut till alla äventyrare som kommer och hälsar på henne. Varma fossar är glada äventyrare!

Hybrid mellan tjock och tunn strumpa, tjock under fot och tunn över fot och skaft. Som en klassisk tubsocka. 

Vinröd och bubbelgumsrosa äventyrstubsocka med två klassiska marinblå ränder på skaftet. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Rosa broderad Lillsters-logo under foten. OEKO-TEX certifierade.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

ECO-FRIENDLY THINKING
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare. Lillster-halkskydd som finns på storlekarna 16/18-25/27 är miljöanpassat och fritt från Ftalater.

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld