PELLE POW WOW - Lillster goes Canada

89 SEK
50 SEK


STRUMPSTORY:
Pelle Pow Wow är ett moln som älskar bokstäver, snö och att åka skidor. Han vill liksom alltid känna att han är nära snö och bokstäver. Annars mår han inte bra. Tur att han bor i Kanada. Där är snö inte en bristvara iaf, inte om Pelle får bestämma. Och eftersom han är ett moln så får han ju faktiskt just bestämma. Lillster Kanin, som är på tillfällig genomresa i Kanada, flaxar med sina långa öron mot Pelle. Lillster undrar om Pelle någon gång har försökt att göra snöflingor som ser ut som bokstäver. Det har inte Pelle. Lillster bad honom att försöka. Sagt och gjort. Pelle gjorde massa L, I:n, S, T:n, E;n och R. Först förstod inte Lillster varför Pelle valde just de bokstäverna,. Gör du? Sen förstod Lillster. Lillster ville ge nått tillbaka och  gjorde då ett par strumpor till Pelle som han kunde ha för att värma sina skidåkande fossar i. Varma fossar, glad äventyrare!

Hybrid mellan tjock och tunn strumpa, tjock under fot och tunn över fot och skaft. Som en klassisk tubsocka. 

Marinblå, något längre strumpa, med ljusblå ränder samt ljusblå Lillster print. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Rosa broderad Lillsters-logo under foten. OEKO-TEX certifierade.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

ECO-FRIENDLY THINKING
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare. Lillster-halkskydd som finns på storlekarna 16/18-25/27 är miljöanpassat och fritt från Ftalater.

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld