CALI DREAM - 3-PACK - Lillster

279 SEK


STRUMPSTORY
Lillster gör en tidsresa till 70-talets Kalifornien och träffar ett gött gäng skater- & surfer dudes och dudettes. Självklart är strumpor av största vikt när man färdas på en bräda, varesig den färdas på hjul eller vatten ;)  Med detta paket får din lilla äventyrare träffa delar av hela gänget: Äpplet Äskil, Blue skater och 70's dream. Välkommen till Lillsterworld.  


Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. OEKO-TEX certifierade. Gjorda i Sverige.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

Print & illustrationer av MIVE design @mivedesign. Spana in mive.tictail.com för mer info.

LILLSTER GOES CALI
Lillster gör en tidsresa till 70-talets Kalifornien och träffar ett gött gäng skater- & surfer dudes och dudettes. Självklart är strumpor av största vikt när man färdas på en bräda, varesig den färdas på hjul eller vatten ;)

ECO FRIENDLY THINKING
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare. Lillster-halkskydd som finns på storlekarna 16/18-25/27 är miljöanpassat och fritt från Ftalater.

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld