LILLY LAC DIAMOND - Lillster goes Canada

79 SEK
50 SEK


STRUMPSTORY:
Lilly Lac Diamond är en social retrotjej som ääälskar glada hockeyspelare. Hennes mål är att det alltid ska vara matcher hos henne, iaf så länge sjön är frusen och det är is. Hon tycker allra mest om att höra spelarnas glädjerop som de allt som oftast brister ut i när de gör mål. För att få locka så många hockeyentusiaster som möjligt till sjön har Lilly spridit ett rykte om att det finns diamanter gömda lite här. Folk vallfärdar till Lilly för att hitta dessa skatter. Det Lilly inte tänkte på var att spelarna då ofta blir besvikna eftersom de inte hittar några diamanter. För varje dag som gick fick Lilly höra färre och färre glädjerop. Hon visste inte vad hon skulle göra. Hon kände sig superledsen. Lillster fick nys om detta och gjorde det som vilken annan äventyrskanin som helst skulle ha gjort, strumpor. Alla som kommer till Lilly Lac Diamond nu går hem med inte bara en diamant, utan två. Strumpdiamanter. Glädjen är total och tjuten är tillbaka. Alla är glada igen. 

Hybrid mellan tjock och tunn strumpa, tjock under fot och tunn över fot och skaft. Som en klassisk tubsocka. 

Vit strumpa med marinblå och vinröda (burgundy) ränder samt en diamant på foten. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Marinblå broderad Lillsters-logo under foten. OEKO-TEX certifierade.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

ECO-FRIENDLY THINKING
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare. Lillster-halkskydd som finns på storlekarna 16/18-25/27 är miljöanpassat och fritt från Ftalater.

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld