Folkabussen Filipa - HANG TEN KNEE HIGH TUBE SOCK - Lillster

99 SEK

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

STRUMPSTORY:
Den lite virriga Folkabussen Filipa kör sina polare surfarna till stranden varje dag. Trots att hon kör samma sträcka dagligen har hon ingen aning om vägen. Lillster får en idé och gör strumpor som ska hjälpa henne att komma ihåg. Strumporna hängs i hennes backspegel. Ränder = motorväg, skateboards = parken, palmer på vardera sida = parkera. Regnar det så väntar vi med att åka hem tills regnbågen visat sig, såklart :) Hennes surfkompisar är överlyckliga, nu har de alltid strumpor att ta på sig när de vill värma sina kalla surffossar, HANG TEN!

Benvita printade tunnare knästrumpor med två klassiska gröna ränder på skaftet samt blå broderad Lillster logo under foten. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Oeko-tex certifierade och gjorda i Sverige.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

Print & illustrationer av MIVE design @mivedesign. Spana in mive.tictail.com för mer info.

LILLSTER GOES CALI
Lillster gör en tidsresa till 70-talets Kalifornien och träffar ett gött gäng skater- & surfer dudes och dudettes. Självklart är strumpor av största vikt när man färdas på en bräda, varesig den färdas på hjul eller vatten ;)

ECO FRIENDLY THINKING
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare. Lillster-halkskydd som finns på storlekarna 16/18-25/27 är miljöanpassat och fritt från Ftalater.

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld