BOB THE BOBCAT - Lillster goes Canada

99 SEK
50 SEK


STRUMPSTORY:

Bob the Bobcat är ett ganska fruset rödlo. Han är också stolt som en tupp och han vägrar erkänna att han faktiskt fryser. Han går runt och skakar. När någon frågar varför han skakar så säger han bara: "Jag gör bara så för jag är så himla varm". Lillster Kanin, som vet att varma fossar betyder varm och glad äventyrare, vet precis vad som behöver göras. Lillster löser ett par snajdiga strumpor i precis samma mönster och färg som Bob själv, på så vis behöver ingen ens se att Bob har strumpor. Fast det låter galet, klart att man vill visa hela världen att man har strumpor på sig... 

Bob joinar oss i Lillsterworld och behöver aldrig frysa om sina tassar mer. 

Hybrid mellan tjock och tunn strumpa, tjock under fot och tunn över fot och skaft. Som en klassisk tubsocka. 

Vit och vinröd/burgundy strumpa i lodjursprint. En underknä-strumpa med marinblå ränder. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Marinblå broderad Lillsters-logo under foten. OEKO-TEX certifierade.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

ECO-FRIENDLY THINKING
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare. Lillster-halkskydd som finns på storlekarna 16/18-25/27 är miljöanpassat och fritt från Ftalater.

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld