Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Strawberry Steve baby - Cali summer

  • 50 SEK

Perfekta presenten till sommarbebisen. Glittriga jordgubbsstrumpor som sitter kvar på små snabba fötter. Kbk!Vi vet att ni gillar glitter. Alla äventyrare gilla


I lager.
Leverantör: Lillster

Perfekta presenten till sommarbebisen. Glittriga jordgubbsstrumpor som sitter kvar på små snabba fötter. Kbk!

Vi vet att ni gillar glitter. Alla äventyrare gillar glitter. Vi har även här hört bön så att säga. Fixa nu de självklara sommarfötterna till hela familjen, ni gör det med några klick. 

STRUMPSTORY:
Det finns en jordgubbe som heter Steve. Steve bor i Sverige. Närmare bestämt i Skåne. Han är lite ledsen att han aldrig någonsin har fått uppleva en hel sommar. Han har sina femton minuter i rampljuset varje midsommar och kanske några veckor efter det. Sen blir han liksom vardagsmat. Han vill ju glittra hela sommaren. Äventyrskaninen Lillster får höra talas om den ledsna jordgubben. Lillster gör då som Lillster alltid gör, fixar biffen. Strumpor, Steve får ett par alldeles egna rosa strumpor med glitter on top. För honom och alla att bära hela sommaren lång. Steve har aldrig varit lyckligare.  

Bubbelgumsrosa tunna bomullsstrumpor med två klassiska guldglittriga ränder samt en topp i vitt. Röda jordgubbar med inslag av glitter pryder hela strumpan.. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Oeko-tex certifierade och gjorda i Turkiet.

Lillster Cali summer
Make a sock statement och matcha hela familjens fossar denna sommar. Och varför inte byta ut de där "gå-bort-blommorna" till ett gäng "gå-bort-strumpor". Bunkra upp så ni är redo till sommarens alla festligheter. Varför inte starta med midsommar på en gång?

Ge familjens fötter lite extra glöd. Lillsters Cali summer socks passar till ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Perfekta presenten. Alla behöver strumpor. Och finns det något gölligare än ett par bebisfossar som matchar ett par vuxenfossar? Ööööh näää, tror inte det. 

Välj olika storlekar och matcha ihop hela familjen. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade och gjorda i Turkiet. Dessa exemplariska strumpor kommer utan antislip.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.