ÄPPLET ÄSKIL TUBE SOCK - Lillster

89 SEK

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

STRUMPSTORY:
Det energirika Äpplet Äskil har alltid velat lära sig att åka skateboard. Han har haft lite svårt på grund av att han inte har några ben. Skejtarna i parken har försökt lära honom men han rullar bara av brädan. Ibland får han åka med i någons fickan, då är han så glad så glad. Äpplet Äskil säger att han kan göra sig helt platt och klona sig, ett litet ”partytrick” han kör med ibland. Lillster får en idé. Kaninen ber Äskil att klona sig två gånger och göra sig helt platt. Sagt och gjort. Lillster gör strumpor med Äskil på som skejtarna kan ha på sig. På så vis får Äpplet Äskil alltid vara med och åka skateboard. Äskil har aldrig varit lyckligare….

Rosa tunnare sommarstrumpor med ett rött äpple på samt två klassiska röda ränder på skaftet. Vit broderad Lillster logo under foten. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Oeko-tex certifierade och gjorda i Sverige.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

Print & illustrationer av MIVE design @mivedesign. Spana in mive.tictail.com för mer info.

LILLSTER GOES CALI
Lillster gör en tidsresa till 70-talets Kalifornien och träffar ett gött gäng skater- & surfer dudes och dudettes. Självklart är strumpor av största vikt när man färdas på en bräda, varesig den färdas på hjul eller vatten ;)

ECO FRIENDLY THINKING
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare. Lillster-halkskydd som finns på storlekarna 16/18-25/27 är miljöanpassat och fritt från Ftalater.

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld