70's DREAM TUBE SOCK - Lillster

89 SEK
50 SEK


STRUMPSTORY:
Lillster ber sina polare att göra en 70-tals-drömstrumpa som kan värma fötterna på resan hem till nutiden. Folkabussen Filippa, Äpplet Äskil och de andra dudesen & dudettsen fixar en grön och orange dröm, namnad och klar för Lillster att ta med på sina kommande äventyr.


Gröna tunnare sommarstrumpor med två orangea klassiska ränder på skaftet samt grön Lillster logo. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Oeko-tex certifierade och gjorda i Sverige.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

Print & illustrationer av MIVE design @mivedesign. Spana in mive.tictail.com för mer info.

LILLSTER GOES CALI
Lillster gör en tidsresa till 70-talets Kalifornien och träffar ett gött gäng skater- & surfer dudes och dudettes. Självklart är strumpor av största vikt när man färdas på en bräda, varesig den färdas på hjul eller vatten ;)

ECO FRIENDLY THINKING
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare. Lillster-halkskydd som finns på storlekarna 16/18-25/27 är miljöanpassat och fritt från Ftalater.

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld