Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

OCEAN TUBE SOCK baby - Lillster Originals

  • 50 SEK

Havsblå bebissocks med en petrolig vibe. Äre nått o snacka om ällä? Öh nej, kbk!STRUMPSTORY:Det pratande Havet Hugo är extremt gästvänlig. Havet vill a


I lager.

Havsblå bebissocks med en petrolig vibe. Äre nått o snacka om ällä? Öh nej, kbk!

STRUMPSTORY:
Det pratande Havet Hugo är extremt gästvänlig. Havet vill alltid ha gäster som badar. Helst av allt ska gästerna vara Lejonet Love och Flodhästen Fanny, då är Havet som lyckligast. Efter en liten olycka (som ni kan läsa om högst upp i kategorin Lillster Originals Safari) har nu Hugo fått ett par alldeles egna strumpor utav Lillster. Strumpor som både matchar kropp och själ. För alla vet väl att hav har blå själar va? OM inte, maila och vi berättar ;)

Havsblå äventyrstubsocka med två klassiska vita ränder på skaftet. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Lillsters cleana halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27. OEKO-TEX certifierade.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet. 

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

LILLSTER ORIGINALS - STARTPAKET FÖR ÄVENTYRARE
Lillster Originals. En kollektion som syftar till att lära känna äventyrskaninen Lillster och är ett "startpaket för äventyrare". Läs mer om äventyrskaninen Lillster och vårt mål att resa jorden runt med dig!

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.