Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Filippa the Van 2.0 - Cali summer

  • 79 SEK
  • 50 SEK

Folkabussen Filippa är tillbaka. Starkare än någonsin. Till HELA FAMILJEN. Ja, Lillster har återigen hört bön. Ask and you shall receive. Sist tog denna goding


I lager.

Folkabussen Filippa är tillbaka. Starkare än någonsin. Till HELA FAMILJEN. Ja, Lillster har återigen hört bön. Ask and you shall receive. Sist tog denna goding slut snabbare än blixten. Vi hoppas kunna göra er alla nöjda denna gång men för att vara på den säkra sidan är det nog bäst att klicka hem dom straight away så att säga. 

STRUMPSTORY:
Den lite virriga Folkabussen Filippa kör sina polare surfarna till stranden varje dag. Trots att hon kör samma sträcka dagligen har hon ingen aning om vägen. Lillster får en idé och gör strumpor som ska hjälpa henne att komma ihåg. Strumporna hängs i hennes backspegel. Ränder = motorväg, skateboards = parken, palmer på vardera sida = parkera. Regnar det så väntar vi med att åka hem tills regnbågen visat sig, såklart :) Hennes surfkompisar är överlyckliga, nu har de alltid strumpor att ta på sig när de vill värma sina kalla surffossar, HANG TEN!

Benvita printade tunnare strumpor med två klassiska gröna ränder på skaftet samt vit broderad Lillster logo under foten. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Oeko-tex certifierade och gjorda i Turkiet.

Lillster Cali summer
Make a sock statement och matcha hela familjens fossar denna sommar. Och varför inte byta ut de där "gå-bort-blommorna" till ett gäng "gå-bort-strumpor". Bunkra upp så ni är redo till sommarens alla festligheter. Varför inte starta med midsommar på en gång?

Ge familjens fötter lite extra glöd. Lillsters Cali summer socks passar till ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Perfekta presenten. Alla behöver strumpor. Och finns det något gölligare än ett par bebisfossar som matchar ett par vuxenfossar? Ööööh näää, tror inte det. 

Välj olika storlekar och matcha ihop hela familjen. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade och gjorda i Turkiet. Dessa exemplariska strumpor kommer utan antislip.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.