Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Edwin the Squirrel - Lillster wool

  • 99 SEK
  • 50 SEK

Ullstrumpa i merinoull till barn i klassisk retrostil. Perfekt till den lilla snowboard - eller skidåkaren. Gjorda i Sverige. Oeko-tex certifierade och miljövän


I lager.

LILLSTER WOOL SOCKS - Lillster goes Åre

Frottéstickade ullstrumpor som håller små äventyrsfötter varma och glada alla kalla vinterdagar. 

För maximal värme och komfort alla dagar i veckan - Köp 3-packet här

STRUMPSTORY:
Edwin är en busig ekorre som äääälskar att spela teater. Det bästa han vet är att klättra i träden i Åres backar och showa för alla skid- och snowboardåkare som åker förbi. Roligast är det i Björnen och i björnarnas land, för där är det massa barn som tycker att han är så rolig. Men han har fått ett problem, han fryser så otroligt om sina fötter efter några timmar. Han vill inte in o värma sig, han vill ju bara leka. Lillster får höra talas om detta och flaxar dit direkt. Vår kanin möter en ledsen Edwin med kalla fossar som inte vet vad han ska ta sig till. Lillster gör det vår kanin är bäst på, STRUMPOR! Och inte vilka strumpor som helst, tjocka ullstrumpor med Edwins favvofärg. Blått för Edwin och rött för att alla barn ska se honom tydligare. Win win. Edwin är sååå glad, hans fossar är ännu gladare och om möjligt så är barnen ännu ännu gladare för nu behöver dom aldrig undra var deras roliga ekorrkompis tagit vägen <3 

Blå äventyrstubsocka i ull med två klassiska ränder på skaftet, en vit och en röd samt Lillster logo i röd på skaft och under foten. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter och håller dem varma kalla dagar. OEKO-TEX certifierade.

MATERIAL
80% merinoull, 10% polyamid, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade). Frottéstickade. 

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

HÅLLBARHETSTÄNK
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld