Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

BEACH BUM BO kiddo - Cool Originals

  • 79 SEK

FEET ESSENTIALS - Beach Bum BoOh yaass! Lillster har intagit den ribbade sock-scenen med stil. Tunna, ribbade knästrumpor till alla äventyr. Passar prima till


I lager.

FEET ESSENTIALS - Beach Bum Bo

Oh yaass! Lillster har intagit den ribbade sock-scenen med stil. Tunna, ribbade knästrumpor till alla äventyr. Passar prima till både den finklädda och den busklädda. Hasa ner dom för lite mer chill-vibe. Ha dom uppdragna för lite mer "uppstyrd vibe". Och återigen har Lillster hört bön. Dessa Originals kommer i storlekar till HELA FAMILJEN. Styr nu upp era fossar, med stil, Lillster stil ;)

Beach Bum Bo är en kameleont som passar in var hon än är. Detta är något hon har tyckt varit svårt att visa rent visuellt. Lillster to the rescue! Vår kanin fixar knästrumpor som visar var skåpet ska stå. Är det dags att klättra i träd? Ja då är Bo där med upphasade strumpor som ser till att hon inte river sig på alla vassa grenar. Är det jättevarmt och dags för surfing? Ja då är Bo där med nerhasade socks för den lite mer chilade viben. Är det dags för skolavslutning eller sommarfest? Ja då är Bo där med uppdragna strumpor och ger fröken ett äpple. Du hör ju. Bo är för skojig för att inte hänga med i sommar.  

BERÄTTA MER OM STRUMPORNA TACK
Beach beige ribbade och tunna knästrumpor med två klassiska poolfärgade ränder på skaftet. Strumpor som passar perfekt för alla varma fötter.  Lillsters cleana halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27. OEKO-TEX certifierade.

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet. 

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.