Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

BEACH BUM BO knee sock - big love

  • 99 SEK

Oh yaass! Lillster har intagit den ribbade strump-scenen med stil. Tunna, ribbade knästrumpor till alla sommarens äventyr.


I lager.

Oh yaass! Lillster har intagit den ribbade strump-scenen med stil. Tunna, ribbade knästrumpor till alla sommarens äventyr. Passar prima till både den finklädda och den busklädda. Hasa ner dom för lite mer chill-vibe. Ha dom uppdragna för lite mer "skolavslutningsvibe".

STORY
Beach Bum Bo är en kameleont som passar in var hon än är. Detta är något hon har tyckt varit svårt att visa rent visuellt. Lillster to the rescue! Vår kanin fixar knästrumpor som visar var skåpet ska stå. Är det dags att klättra i träd? Ja då är Bo där med upphasade strumpor som ser till att hon inte river sig på alla vassa grenar. Är det jättevarmt och dags för surfing? Ja då är Bo där med nerhasade socks för den lite mer chilade viben. Är det dags för skolavslutning eller sommarfest? Ja då är Bo där med uppdragna strumpor och ger fröken ett äpple. Du hör ju. Bo är för skojig för att inte hänga med i sommar.  

FAM BAM STYLE
Gör familjens fötter lite extra somriga tillsammans med vår charmiga knästrumpa Beach Bum Bo. Candy. Dessa socks passar till ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Halkskydd på storlekarna 16-21 + 22-27.  Perfekta presenten eller som "gå-bort-present". Get matchy with us, FAM BAM STYLE! 

ÄR DET EN PRESENT?
Lägg din strumpa i någon av alla våra presentförpackningar och du har den bästa presenten för årets alla event. Påsk, fölsedag, jul, alla hjärtans-dag, morsdag, farsdag... you name it, we got it ;) När du väljer förpackning kan du också välja att skicka presenten, tillsammans med en hälsning, direkt till "the lucky one". 

BERÄTTA MER OM STRUMPORNA TACK
Beiga, tunna knästrumpor i klassiskt tubsocksformat med tre klassiska ränder på skaftet. Strumpor som passar perfekt för alla varma fötter i storlekarna mellan nyfödd upp till 45. Lillsters cleana halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27. OEKO-TEX certifierade.

 - MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

 - HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

 - URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet. 

- TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.