Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Anna the awesome reindeer - Lillster wool

  • 99 SEK
  • 50 SEK

Ullstrumpa i merinoull till barn i klassisk retrostil. Perfekt till den lilla snowboard - eller skidåkaren. Gjorda i Sverige. Oeko-tex certifierade och miljövän

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

LILLSTER WOOL SOCKS - Lillster goes Åre

Frottéstickade ullstrumpor som håller små äventyrsfötter varma och glada alla kalla vinterdagar. 

För maximal värme och komfort alla dagar i veckan - Köp 3-packet här

STRUMPSTORY:
Anna är en kreativ ren som ibland har ett behov av att vara själv. Eftersom renar hänger i gäng kan detta ibland bli ett problem för Anna.   Anna vill kunna gå ut på timslånga rundor alldeles själv men hennes renkompisar är rädda att hon ska frysa om fossarna. För det vet alla, fryser man om fossarna så måste man dirr bli varm annars blir det inge kul alls, inte för nån. Hon har exempelvis börjat smyga på en jätterolig ekorre som heter Edwin. Hon vill till Edwin varje dag men de andra renarna envisas med att följa efter henne. Hon ber till nånslags högre makt att de ska sluta. Och, som vi alla vet, Lillster hör bön och flaxar dit omgående. Vår kanin förstår snabbt problemet. Och vet ni vad? Vips löser hen tjocka gosiga ullstrumpor perfekta till vår ren. Snipp snapp snut så kan Anna pusta ut!

Grå äventyrstubsocka i ull med två klassiska gula ränder på skaftet samt en Lillster logo i gul på skaft och under foten. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter och håller dem varma kalla dagar. OEKO-TEX certifierade.

MATERIAL
80% merinoull, 10% polyamid, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade). Frottéstickade. 

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

HÅLLBARHETSTÄNK
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld