Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Roffe the Chicken - baby

  • 50 SEK

Strumpor till de allra minsta. Perfekta presenten till den nykläckta leopardkycklingen ;) Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter.STRUMPSTORY:Roffe är en

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Lillster

Strumpor till de allra minsta. Perfekta presenten till den nykläckta leopardkycklingen ;) Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter.

STRUMPSTORY:
Roffe är en kyckling med stor integritet. Roffe har två sidor. En sida som är blyg och lite tyst. Den sidan visar han för folk som han inte känner. Roffes andra sida är lite mer ”galen”. Den galna sidan visar han för folk som han känner sig trygg med. Han skulle vilja ha en symbol som visar alla att han är sån så kanske folk skulle sluta tjata om varför han är så tyst och blyg. Som om det är nått fel på honom. Det är INGET fel på Roffe. När Lillster Kanin förbereder sin förvandling till Påskharen Lillster stöter Kaninen ihop med Roffe. Lillster vet direkt hur problemet ska lösas. Med strumpor såklart! Lillster löser ett par gula kycklingstrumpor med en topp i leopard. En perfekt blandning, precis som Roffe själv.

Gör familjens fötter lite extra riviga tillsammans med leoparden Raffa och kycklingen Roffe. Lillsters Leo friends socks passar till ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Nu även med halkskydd på storlekarna 16-21 + 22-27.  Perfekta presenten eller som "gå-bort-present". Get matchy with us, FAM BAM STYLE!

Gula bomullsstrumpor. Två klassiska mintiga ränder på skaftet samt en "topp" i leo. Mintig Lillster logo under foten, halkskydd på storlekarna 16-21 + 22-27. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade och gjorda i Sverige.

ÄR DET EN PRESENT?
Lägg din strumpa i någon av våra presentförpackningar och du har den bästa presenten för årets alla event. Sommarpresent, fölsedag, alla hjärtans-dag, morsdag, farsdag, jul och påsk... you name it, we got it ;) Kommer du inte kunna träffa den som ska få presenten? I kassan kan du välja att skicka ditt paket direkt till mottagaren (fungerar på alla betalsätt utom Klarna). Vill du skriva vem paketet är till samt från? Skriv detta i kassan under "meddelande". Exempelvis: Till Camilla Kram Maria. (Längre meddelanden kommer att kortas ner).

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd finns på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet.

HÅLLBARHET
Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver. Läs mer om Lillsters hållbarhetstänk här