Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

LILLSTERWORLD.

Där små fötter tas på stort allvar.

Lillster är ett ROLIGT, trendigt & medvetet barnmärke från Sverige. Lillster karaktäriseras av nyfikenhet, humor, kvalitet, trend- & miljömedvetenhet. Inspirerat av världen och dess lekfulla barn.

BAKGRUND

Lillster är spunget ur en nybliven mammas... 

... frustration över...

... strumpor som aldrig sitter kvar på foten.

... brist på bra, kvalitativa och roliga unisexkläder.

... vilja att...

... kläder och saker inte behöver vara själlösa ting som vi köper & slänger snabbare än vi hinner blinka.

... skapa en historia & ett engagemang, som är både roligt & lärorikt för den vuxne, men framförallt för det lilla barnet. 

KONCEPT

Varje kollektion är en upptäcksfärd som utgår från olika delar av världen där målet är att åka jorden runt med Lillster och upptäcka #lillsterworld. På varje resa kommer vi möta ett gäng olika karaktärer som vi kommer att bli kompis med och lära oss mer om.

VEM ÄR LILLSTER?

Hej, jag heter Lillster. Jag är en kanin som älskar äventyr. Viftar jag tillräckligt mycket på öronen lyfter jag och flyger iväg.Det är så jag tar mig fram på mina resor. Det är sjukt kul och inte minst väldigt bra för miljön. Jag har ett mål i livet, det är att åka jorden runt och träffa massa olika figurer. Jag vill att så många som möjligt följer med på min resa. Ju fler desto roligare. Tillsammans skapar vi och upptäcker #lillsterworld. 

Före varje resa fixar jag den bästa upptäckarutrustningen till oss, framförallt till våra fötter. Låt oss börja resan med att ni får lära känna mig. Jag har skapat ett "äventyrsstartkit" som jag valt att kalla, Lillster Originals

JORDEN RUNT MED LILLSTER, HÄNG MED DU OCKSÅ!

Lillster här, jag förstår att du också är en upptäckare, vad roligt vi ska ha det tillsammans. Här börjar vår resa. Nu åker vi jorden runt, träffar nya polare och upptäcker vår alldeles egna värld, #lillsterworld. Jag kan redan nu avslöja att vi kommer träffa den blyge Ronny Räv, den galna Frances Flugsvamp, den lite knäppa Conny Coconut och många fler.

När man är upptäckare, som du och jag, måste man ha rätt utrustning, SPECIELLT STRUMPOR. Glada fossar betyder glada äventyrare! Det har ju du nu, bra strumpor för alla långa vandringar, en bra mössa för att hålla våra öron varma och en scarf att skydda halsen. När vi ska träffa Conny Coconut måste vi ha något som skyddar oss från solen, jag fixar det till dess, inga problem. För att jorden ska finnas kvar så länge som möjligt är det viktigt att vi tänker på miljön. Därför är alla våra upptäckarkläder producerade med stor miljömedvetenhet. Mössan och scarfen är gjorda i 95 - 100 % ekologisk bomull. Strumporna är tillverkade i Sverige och är oeko-tex certifierade, det betyder att de inte innehåller några hälsoskadliga ämnen. Bra va? Vi vill ju att jorden ska finnas kvar så vi får träffa alla figurer där ute.  

nu drar vi. häng med på äventyret och upptäck lillsterworld.

Här kan du läsa sagan om när Lillster Kanin mötte Frances Flugsvamp och hur det gick till när Lillster bestämde sig för att resa jorden runt.