Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

KÖPVILLKOR

Vid köp bekräftar vi din beställning med en orderbekräftelse. Den skickas när beställning mottagits av oss.

Om leveranstid ändras meddelar vi dig snarast möjligt. Du har alltid rätt att häva köpet utan kostnad fram till att varan är skickad. Vi har ägande och återtaganderätt till produkter tills dess att fullständig betalning har mottagits.
Dessa villkor gäller alla kunder som lägger en order hos lillster.com. Köparen är skyldig att ta del av villkoren innan köp. Vid beställning accepterar köparen dessa Almänna villkor. Lillster förbehåller sig rätten att ändra våra Allmänna villkor. 


betalning

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

En finess med Klarna Checkout är att de skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

Du kan även välja att betala via ditt Paypal-konto.

Lillster ansvarar ej för eventuella valutaförändringar eller valutakurser.


LEVERANSVILLKOR


FRAKTKOSTNAD

Sverige: 29 SEK (fri frakt vid köp över 200kr)Världen: 69 SEK


LEVERANSTID

Sverige: 1-4 arbetsdagar (skickar dagen efter du beställt och oftast levereras paketet dagen efter - alltså 2 dagar). 

Världen: 2-10 arbetsdagar


TULLAVGIFTER

Vid internationella leveranser kan lokala tullavgifter och skatter tillkomma. Dessa bestäms först när paketet ankommer till lokala tullen i leveranslandet. Lillster kan inte förutse eller kontrollera dess avgifter. Det är kundens ansvar att betala extra avgifter för tullklarering.

öppet köp & reklammation

Vi följer lagen om distansavtal. Du har 14 dagars ångerrätt efter att du tagit emot din vara. Vi förlänger detta vid jul, alla julklappar går att bytas fram till 15 januari. Återsänd vara måste vara oanvänd och i sin originalförpackning. Vid utnyttjande av ångerrätt/öppet köp står du för returfrakten. Förutom på strumpbyxor, där betalar Lillster för returen. Strumpbyxor får även provas, vi önskar dock att ni är försiktiga med etikett och strumpbyxa ifall ni skulle vilja lämna tillbaka. Vi vill att ni skickar med etiketten i så bra skick ni kan. Om du upptäcker ett produktionsfel kan varan reklameras mot giltigt kvitto eller betalningsunderlag. Du som kund ansvarar för att packa upp och kontrollera att produkterna i ditt paket är felfria inom 7 dagar från att du har mottagit dem. Produkt som skadats till följ av slitage anses inte vara felaktig. Vid godkända reklamationer står Lillster för alla extra kostnader.  

Vid utnyttjande av ångerrätt, öppet köp eller reklamation ber vi dig att alltid kontakta vår kundtjänst innan du skickar tillbaka varan till oss, [email protected]

Lillster följer komsumentköplagen vid reklamationer, se www.konsumentverket.se.

Kom ihåg att du ansvarar för frakten till oss. Vid en eventuell tvist följer vi alltid ARN:s rekommendationer.


PERSONUPPGIFTER & FORCE MAJURE 

PERSONUPPGIFTER

Vid beställning godkänner du att vi lagrar dina uppgifter i vår verksamhet. Vill du inte ha information från oss kan du enkelt via en länk i mailet avbeställa.

Enligt PUL har du rätt att få den information vi har om dig och om den är felaktig eller irrelevant begära rättelse / borttagning ur vårt register. Vi säljer / överlåter ej personuppgifter.

FORCE MAJURE

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.


organisationsnr: 559026-4882