FAM BAM mixed Love - Lillster Love 2.0

155 SEK
Storlek 22-27 är slut i lager i DE BLÅ. TIPS: Kör storleken över eller under. Då de är väldigt elastiska kan vi nästan lova att de kommer fungera. OM inte så löser vi det dirr <3 

Say it with a LOVE sock 

Lillster Love 2.0 - tjockare och ännu gosigare. 
2-pack strumpor till hela familjen - Your feet are made for adventures. Let them sparkle!

Ge familjens fötter lite extra kärlek. Lillsters Love socks passar till ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Perfekta presenten. Alla behöver strumpor. Alla behöver kärlek. Hjärtstrumpor it is!

I detta paket ingår två par hearty bomullsstrumpor. Ett par Old school Love och ett par Purpur Love.  Välj olika storlekar och matcha ihop hela familjen. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade och gjorda i Sverige.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare. 

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld