Pinkish pack - Mixed love

250 SEKOBS! FRIA BYTEN PÅ ALLA STRUMPBYXOR. Köp, testa och behåll eller byt storlek. Easy peasy!

Perfekta paketet till leo-lovern vars hjärta även har fångats av Steves glittriga jordgubbar. Vardagsglädje på fot kallar vi detta. Och vet ni, strumporna kommer i storlekar från nyfödd upp till storlek 40-45. Detta betyder att ni kan liksom få in den där glada glittriga viben på alla fötter o ben i hela familjen. Vassego! ;)

Detta paket innehåller: 1 par Leopardmönstrade äventyrstights med två klassiska rosa ränder vid knäna. Supersköna strumpbyxor som lika gärna kan användas som brallor. 1 par rosa strumpor med röda och glittriga jordgubbar på samt glittriga ränder. Lillsters cleana halkskydd på storlekarna 62/68 och 74/80. OEKO-TEX certifierade. Storleksmärkta inuti.

Strumpbyxor är aningen stora i storleken. Vi rekommenderar er därför att gå ner en storlek för att de ska sitta alldeles utmärkt på era små äventyrares ben, fötter o rumpestump. Lyssna på vårt råd, det är för er egen skull ;)

STRUMPSTORY:
Den riviga Raffa och den glittertörstande Steve har slagit sig ihop. Tillsammans ger dom vardagsglädjen ett ansikte. För vem blir inte glad av att ha leo, glitter och jordgubbar på sina fossar och ben? Allt tillsammans med härliga pastelliga rosa inslag. Go for it!

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet. 

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

HÅLLBARHET
Lillsters strumpbyxor är Oeko-tex certifierade. Strumpbyxorna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.