FAM BAM Steve - Cali summer

155 SEKMorsdag coming up. Hur gulligt vore det inte att ge mamma strumpor att matcha till resten av familjen? Beställ ditt paket innan midnatt tisdag 21 maj för leverans i tid till morsdag. 

Lillster Cali summer
2-pack strumpor till hela familjen. Make a sock statement och matcha hela familjens fossar denna sommar. Och varför inte byta ut de där "gå-bort-blommorna" till ett gäng "gå-bort-strumpor". Bunkra upp så ni är redo till sommarens alla festligheter. Varför inte starta med midsommar på en gång?

Ge familjens fötter lite extra glöd. Lillsters Cali summer socks passar till ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Perfekta presenten. Alla behöver strumpor. Och finns det något gölligare än ett par bebisfossar som matchar ett par vuxenfossar? Ööööh näää, tror inte det. 

I detta paket ingår två par bomullsstrumpor i design a la Strawberry Steve. Välj olika storlekar och matcha ihop hela familjen. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade och gjorda i Turkiet. Dessa exemplariska strumpor kommer utan antislip.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.