70's vibes pack - Mixed love

250 SEK
OBS! FRIA BYTEN PÅ ALLA STRUMPBYXOR. Köp, testa och behåll eller byt storlek. Easy peasy!

Okej hej match made in Lillster heaven. Och vet ni, strumporna kommer i storlekar från nyfödd upp till storlek 40-45. Detta betyder att ni kan liksom få in den där 70-tals viben på alla fötter o ben i hela familjen. Vassego! ;)

Strumpbyxorna är aningen stora i storleken. Vi rekommenderar er därför att gå ner en storlek för att de ska sitta alldeles utmärkt på era små äventyrares ben, fötter o rumpestump. Lyssna på vårt råd, det är för er egen skull ;)

Detta paket innehåller: 1 par Lion tights och 1 par Filippa the Van strumpor. Strumpor och strumpbyxor som stannar kvar på små snabba fötter. Lillsters cleana halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-28. OEKO-TEX certifierade. (Inget halkskydd på strumporna, endast på strumpbyxorna). Storleksmärkta inuti.

LILLSTER ORIGINALS SAFARI

Lillster får nys om ett skönt gäng i Sydafrika. En lite märklig uppsättning; en flodhäst, ett lejon och ett pratande hav. Lillster blir superfascinerad, klart man vill se en flodhäst och ett lejon bada i ett hav som pratar. GOALZ liksom. Lillster flaxar iväg med sina långa öron och vips har hen landat i Sydafrika. Det tar inte lång tid innan kaninen vet exakt var gänget befinner sig, alla pratar om dom. Lillster drar dit och hamnar mitt i ett kaos. Flodhästen Adele och Lejonet Livia har spelat undervattensfotboll. De har råkat sparka varandra på fötterna och har såååå ont. De är också livrädda för att se både blod och plåster och är således i upplösningstillstånd. Havet Hultgren försöker skölja bort det mesta men lyckas inte. 

Lillster to the rescue! Lillster plåstrar om de båda kämparna och sätter sedan på lejonet ett par lejonfärgade gosiga strumpor som håller plåster på plats och tar bort smuts, flodhästen får ett par rosa-aktiga. Havet blir lite sotis så Lillster löser ett par havsblå. Alla är nöjda, slutet gott, allting gott.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet. 

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

HÅLLBARHET
Lillsters strumpbyxor är Oeko-tex certifierade. Strumpbyxorna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.