The BABYPACK 2-pack - Lillster goes Canada

165 SEK


STRUMPSTORY:
Lillster har flaxat hela vägen till Kanada och träffat på ett gäng härliga karaktärer. Med detta paket får du lära känna: Den bokstavstokige skidåkaren Pelle Pow Wow och den hockeyälskande sjön Lilly Lac Diamond.

Alla dessa strumpor är en hybrid mellan tjock och tunn strumpa, tjock under fot och tunn över fot och skaft. Som en klassisk tubsocka. 

2 par strumpor.  Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Broderad Lillsters-logo under foten. OEKO-TEX certifierade.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

ECO-FRIENDLY THINKING
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare. Lillster-halkskydd som finns på storlekarna 16/18-25/27 är miljöanpassat och fritt från Ftalater.

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld