Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Purpur heart - Upcycled love

  • 179 SEK

Yaaaass! Du ser rätt, våra strumpbyxor i en Upcycled version. Nu som svarta tights med lila hjärtan. Mycket Limiterad upplaga.


I lager.
Leverantör: Lillster

Yaaaass! Du ser rätt, våra strumpbyxor i en Upcycled version. Nu som svarta tights med lila hjärtan.  Mycket Limiterad upplaga. 

Vill du ha lila hjärtan på dina ben? Du har fortfarande chansen att bli en av få. Klicka nu ;)

- STORLEKSHJÄLP
Tightsen är true to size, skulle vi säga. Barnet på bilden är 4 år, 104 cm lång och bär storlek 98/104. Då de är stretchiga kommer hon kunna ha dom ganska länge. 

HÅLLBARHET
Vi tänker på miljön. Istället för att ta fram en ny kollektion har vi valt att upcycla en befintlig, som i sitt ursprungs-skick ej kunde användas. Då färgning kräver tvätt kan visst tvättludd förekomma. Detta var nödvändigt för att få till processen och slippa skapa en ny kollektion från grunden som i sin tur hade gjort större påverkan på miljön. Många bäckar små. Tack för att ni är med!

BERÄTTA MER OM PROCESSEN TACK 
Våra svarta strumpbyxor med vita hjärtan på har lagts i ett färgbad där de färgas, i detta fall lila. Vi har klippt av fötterna och sytt om benen till tights. Sedan har de fått återvända till sin ursprungsförpackning, allt för att använda så lite nytt material vi bara kan. Och de avklippta fötterna, de kommer vi göra nått kul med framöver. Frukta ej ;)

Görs detta för hand?
Ja. Ett gediget hantverk där inget plagg är det andra likt, en tidskrävande metod som gör varje produkt unik.

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina.
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL med liknande färger.
Ut och in (rekommenderas)
Ej torktumlare.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet.
Upcyclad i Sverige.