Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Taco - MOM

  • 200 SEK

Bästa morsdagpresenten till den som älskar Taco. Vi gör jobbet du tar credden. Morsdag coming up.


I lager.

Bästa morsdagpresenten till den som älskar Taco. Vi gör jobbet du tar credden.   

Morsdag coming up. Hur gulligt vore det inte att ge mamma strumpor att matcha till resten av familjen? Vi kirrar du tar credden. Beställ ditt paket innan midnatt tisdag 25 maj för leverans i tid till morsdag. 

Vi har strumpor för alla smaker. För Taco älskaren, Lacy mom för den som älskar spets, Crazy mom för den lite galna ;), Beach mom för äventyraren, Sporty mom för den träningstokiga, Playfull mom för den lite mer färgglada, Garden mom för den med gröna fingrar, Leo mom för den raffige, Earthy mom för den lite mer avskalade och mycket mer. Den gemensamma nämnaren är att alla strumpor är assköna och en sak är säker, mamma kommer bli glad. Give that mama bear the socks she deserves ;) 

ÄR DET EN PRESENT?
Bästa presenten för fashionistan som älskar sköna socks som inte åker av foten. Dina strumpor läggs i coola presentförpackningen Leo love så slipper du tänka på inslagningen. Du kan också välja att skicka presenten tillsammans med en hälsning, direkt till mamma. Bästa morsdagpresenten! Vill du köpa fler paket och skicka alla till samma adress? Klicka här så kan du läsa hur du ska gå tillväga.

FAM BAM 
Kan du tänka dig nått gulligare än att hela familjen firar loss i matchande socks? Distans eller inte, ge familjens fötter lite extra vibe med Lillsters socks. Strumpor som passar ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till storlek 45. Alla behöver strumpor. Alla behöver värme. Lillsters it is!

BERÄTTA MER OM STRUMPORNA TACK
2 par frottéstickade strumpor, salsa verde, och Chunky salsa. Alla gjorda i bomull. Lillster logo under foten. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade.

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare).
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet.

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

HÅLLBARHET
Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver. Läs mer om Lillsters hållbarhetstänk här