MAMA+KID FAM BAM Purpur Love - Lillster Love 2.0

155 SEK
Say it with a LOVE sock, MATCHY STYLE - beställ innan onsdag 23 maj för leverans i tid till morsdag. 

Finns det något gölligare än en hel familj i likadana strumpor? Tror inte det va ;)

Klicka hem detta favoritpaket innehållande två par strumpor i valfri storlek. Är ni fyra i familjen? Klicka då hem två paket osv. Mama bear där hemma kommer bli överlycklig. Seal that deal och morsdag kommer bli raffig i år ;)

I detta paket ingår två par lila bomullsstrumpor med vita hjärtan. Välj olika storlekar och matcha ihop hela familjen. Två klassiska vita ränder på skaftet. Vit Lillster logo under foten. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade och gjorda i Sverige.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare. 

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld