MOM TO BE Hearty party - Lillster love

180 SEK


LIMITERAD UPPLAGA - beställ innan onsdag 23 maj för leverans i tid till morsdag. 

Glöm ej bort mamman i väntans dagar. Hon om nån behöver all uppskattning och all pepp som finns. Finns det något gölligare än små mini-babystrumpor? Och att mamma själv får ett par att matcha sitt lilla underverk i gör ju inte saken värre direkt ;)

Klicka hem detta favoritpaket innehållande ett par strumpor i storlek 34-39 och ett par i storlek 10-15. Mama bear där hemma kommer bli överlycklig. Finns endast i storlek 34-39 och till nyfödd - seal that deal och morsdag kommer bli hjärtlig även i år ;)

Ljusblå bomullsstrumpor med vita hjärtan. Två klassiska röda ränder på skaftet samt en "topp" i vitt. Röd Lillster logo under foten. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade och gjorda i Sverige.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare. 

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld