Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

MORSDAG

Morsdag är snart här och det är dags att behandla alla mammor som de SUPERHJÄLTAR de är. Sista söndagen i maj, glöm aldrig det <3

Lillster är här för att ta över morsdag med storm. Att strumpor är en klassisk present till alla pappor är det väl ingen som har missat. Men mammorna då? Hallå? Vem bestämde att mammornas mest klassiska present är nått annat än strumpor? INTE VI iaf. Och vet ni, det bestämdes innan Lillster var fött. 2020, nu kör vi! Strumpor till mamma, whaddapp??

Här kan du plocka ihop ditt eget paket eller välja ett av våra färdiga. Missa inte att lägga guldklimparna i en SUPER MOM-candylishious box för bästa effekt. 

Kommer du inte kunna träffa din mamma på morsdag? Vi hjälper dig att fira. Skriv adress samt hälsning och vi skickar paketet direkt till din mor. Detta gör du på samma ställe som där du väljer storlek. Väljer du att packa ett eget paket skriver du adressen när du väljer box, vi kommer då packa alla strumpor i ordern och skicka dem i ett paket till angiven adress. Välj "Hemleverans" om du vill att paketet ska komma direkt till dörren. 

Give that mama bear the socks she deserves ;)

SUPER MOM SUPER MOM

SUPER MOM

10 SEK
THANK YOU... THANK YOU...

THANK YOU...

10 SEK