Lillster goes Kirchberg 3-pack - Lillster wool 2.0

289 SEK


LILLSTER WOOL SOCKS 2.0 

Nya förbättrade ullstrumpor. Lika tjocka och goa. Varma för att hålla fossar glada. Roliga strumpor för alla inblandade :) 

För maximal värme och komfort, använd de tunna strumporna Bästa Svängen eller Nalle underst och dra sedan på ett par Stig-H över. Stig-H funkar lite som en raggsocka, värmen är maximal. 

LILLSTER GOES KIRCHBERG
80-tals Lillster har åkt på skidäventyr till de Österikiska alperna och orten Kirchberg. Här träffar vår kanin den försiktige Stig-H, den lite dryga Nalle och skidhuliganen Bästa svängen. Häng med på detta skidäventyr och vi lovar att Lillsters ullstrumpor 2.0 kommer hålla dina fossar varma. I detta paket får du träffa hela gänget!

Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter och håller dem varma kalla dagar. OEKO-TEX certifierade.

MATERIAL
80% merinoull, 10% polyamid, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade). Frottéstickade. 

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

HÅLLBARHETSTÄNK
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld