Lillster goes Åre 3-pack - Lillster wool

295 SEK


LILLSTER WOOL SOCKS  - LILLSTER GOES ÅRE

Frottéstickade merino-ullstrumpor gjorda i Sverige. Lika tjocka och goa som vanligt. Varma för att hålla alla fossar glada. Finns i storlekarna 10-15 - 28-33. 

För maximal värme och komfort varje dag!

LILLSTER GOES ÅRE
Lillster Kanin känner minusgraderna smyga sig på och kommer kommer att tänka på alla fossar i världen som behöver värme. Vår kanin agerar snabbt och tänker att äventyret bör starta där snön faller först, ja typ först iaf. Lillster flaxar med sina långa ören och tar sig till de svenska fjällen och skidorten Åre. Här träffar vår kanin den teatraliska ekorren Edwin, den kreativa renen Anna som gärna vill vara för sig själv och den musikälskande älgen Martin. Alla får de hjälp med att hålla sina fötter varma. I detta paket får du träffa hela gänget!

Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter och håller dem varma kalla dagar. OEKO-TEX certifierade.

MATERIAL
80% merinoull, 10% polyamid, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade). Frottéstickade. 

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

HÅLLBARHETSTÄNK
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld