OLLE X wool - Lillster x Dude

350 SEK


Jmf. pris: 403 SEK ink frakt.

Perfekta presenten till ullälskaren, till preggo-föräldrarna som ska ha en liten i vinter, till äventyraren. Ja, you name it!

För maximal värme och komfort varje dag!

LIMITED: Detta presentkit finns i limiterad upplaga och går endast att beställa fram till nyårsafton eller så länge lagret räcker. 

Lillster har teamat ihop sig med Dude packaging och har tillsammans gjort klappar till stora och små. Dudepackaging gör long-lasting presentförpackningar som även passar perfekt som inredningsdetalj/förvaringsask i barnrummet.

I detta ulliga paket ingår 3 par ullstrumpor, paketerade och klara i den oh så festliga förpackningen OLLE från Dude packaging . Ullstrumporna är Oeko-tex certifierade och gjorda i Sverige, så även förpackningen. Presentförpackningen är till för att sparas och använda som förvaringask i barnrummet, till exempelvis tofsar (som verkar ha egna fötter). 

LILLSTER GOES ÅRE
Lillster Kanin känner minusgraderna smyga sig på och kommer kommer att tänka på alla fossar i världen som behöver värme. Vår kanin agerar snabbt och tänker att äventyret bör starta där snön faller först, ja typ först iaf. Lillster flaxar med sina långa ören och tar sig till de svenska fjällen och skidorten Åre. Här träffar vår kanin den teatraliska ekorren Edwin, den kreativa renen Anna som gärna vill vara för sig själv och den musikälskande älgen Martin. Alla får de hjälp med att hålla sina fötter varma. I detta paket får du träffa hela gänget!

MATERIAL
80% merinoull, 10% polyamid, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade). Frottéstickade. 

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

HÅLLBARHETSTÄNK
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld