Taco xmas - big Lillster Dude

300 SEK


Gör dina näras fossar julfina - kirra dina julklappar hos Lillster senast 19 december (Sverige), 12 december (övriga länder). Leveranstid - 2 dagar. Juliga hälsningar från Lillster Tomten <3

De populära julklapparna från Lillster x Dude är här, för stora och små.

Bästa gå bort-present till släkten eller värdinnan/värden på festen. Finns i storlekar från nyfödd-40-45. Kbk. Skippa stressen, gå all in Lillster <3

Grönt, vinrött och lejongult. Paketerade och klara i den otroligt julhärliga granförpackningen från Dude. Kan det ens bli en bättre julklapp? Kan du tänka dig nått gulligare än att hela jul- och nyårsfirandet har likadana kärleksfulla strumpor i sann Lillster anda? Lillsters Hearty socks passar ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Alla behöver strumpor. Alla behöver kärlek. Lillsters it is!

Till HELA FAMILJEN.  Ja, Lillster har återigen hört bön. Originals i julklapp. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade.

I detta festliga paket ingår 3 par strumpor paketerade och klara i den oh så härliga förpackningen från Dude packaging .  Presentförpackningen är till för att sparas och använda som förvaringask/påse.

MATERIAL & URSPRUNG (OEKO-TEX certifierade)
Hjärtstrumpor: 90% bomull, 10% lycra. Gjorda i Turkiet.
Förpackning: Kartong och läder. Gjorda i Sverige.

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.