Hearty glittery leo - big Candylishious

99 SEKGör dina näras fossar redo för det nya året i stil. Beställ senast 26 december (Sverige) kl 20.00. Leveranstid - 2 dagar. Festliga hälsningar från Lillster <3

Hur kul vore det inte om hela nyårsfesten kör matchande Lillsters? Sååå kul ;) Skippa vinflaskan och de där gå-bort-blommorna, kör på Lillsters ist. Bästa presenten till värdparet och värdfamiljen! Välj vår Happy New Year påse och allt är klappat och klart. Woop woop!

Är det ens jul utan nya Lillster X-mas socks? I vår värld, Lillsterworld, är dessa lika viktiga som Tomten själv ;)

Bästa presenten till pedagogen, julefestens värdpar, julklappsspelet osv osv. Välj vilken "godisstrumppåse" du vill ha i rulllistan brevid och vi packar. Kanske passar "Thank you" till pedagogen, "Merry Christmas" till julklappspelet och "Happy New year" till nyårsfestens värdpar? 

Till HELA FAMILJEN. Fötter behöver lite extra kärlek i vintermörkret. Kan du tänka dig nått roligare än att hela julfirandet har likadana kärleksfulla strumpor i sann Lillster Santa anda? Skippa julstressen, gå all in Lillster <3 Lillsters Hearty socks passar ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Alla behöver strumpor. Alla behöver kärlek. Hjärtstrumpor it is!

LILLSTER LOVE
Lillster LOVE är en kollektion som vi bara inte kan sluta att fylla på. Den syftar till att ge kärlek till alla i sin närhet. Strumpkärlek! Kom o gör dina och alla du känner fötter mer kärleksfulla. Varför inte starta direkt, GOD JUL! 

BERÄTTA MER OM STRUMPORNA TACK
Leopardinspirerade socks med hjärtliknande fläckar i beige och svart. Tre klassiska guldglittriga ränder på skaftet. Rosa Lillster logo under foten. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet & Portugal.

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd finns på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och/eller i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.