X-MAS maxi sock pack - Lillster x Dude love

600 SEK


Gör dina näras fossar julfina - kirra dina julklappar hos Lillster senast 19 december (Sverige), 12 december (övriga länder). Leveranstid - 2 dagar. Juliga hälsningar från Lillster Tomten <3

Bästa klappen till Lillsterfantasten. Massor av strumpor i en bambipåse. OMG!

Hjärtan, glitter, gos, värme, ull, print och retro på jul, kan det bli bättre? 

I detta maxade jul-paket ingår 8 par  strumpor, paketerade och klara i den oh så härliga Bambi-förpackningen från Dude packaging . Presentförpackningen är till för att sparas och använda som förvaringask i barnrummet, till exempelvis andra saker som verkar ha egna fötter... ;)

Lillster har återigen teamat ihop sig med Dude packaging och har tillsammans gjort glada julklappar till stora och små. Dudepackaging gör long-lasting presentförpackningar som även passar perfekt som inredningsdetalj/förvaringsask i barnrummet.

MATERIAL & URSPRUNG (OEKO-TEX certifierade)
Strumpor och raggisar: 90% bomull, 10% lycra.  Lillster-halkskydd finns på storlekarna 62/68 och 74/80  (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater. Gjorda i Turkiet. 65% ull, 30% polyamid, 5% elastan (OEKO-TEX certifierade).
Förpackning: Kartong, läder och kardborreband. Gjorda i Sverige.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.