Wool x 2 - kiddo Candylishious

240 SEKGör dina näras fossar redo för det nya året i stil. Beställ senast 26 december (Sverige) kl 20.00. Leveranstid - 2 dagar. Festliga hälsningar från Lillster <3

Hur kul vore det inte om hela nyårsfesten kör matchande Lillsters? Sååå kul ;) Skippa vinflaskan och de där gå-bort-blommorna, kör på Lillsters ist. Bästa presenten till värdparet och värdfamiljen! Välj vår Happy New Year påse och allt är klappat och klart. Woop woop!

Bästa paket för att hålla små fötter varma, årets julklapp om du frågar oss ;)

Är det ens jul utan nya Lillster socks? Bästa presenten till den lilla vinteräventyraren. Välj vilken "godisstrumppåse" du vill ha i rulllistan brevid och vi packar. Kanske passar "Thank you" till förskolekompisen, "Merry Christmas" till julklappspelet och "Happy New year" till nyårsfestens barn? 

RAGGISAR och ullisar Till HELA FAMILJEN.  Ulliga och gosiga Lillster som värmer bäst i par. Små fossar behöver lite extra värme i vintermörkret. Kan du tänka dig nått roligare än att hela familjen har likadana gose-strumpor i sann Lillster Santa anda? Skippa julstressen, gå all in Lillster <3

BERÄTTA MER OM STRUMPORNA TACK
1 st senapsgul tunn ullstrumpa som räcker till knät, med grå ränder på hela skaftet. 1 st gråmelerad raggsocka i ull med gul etikett med rosa detaljer. Strumpor som värmer var och en för sig men funkar allra bäst i par. Finns i storlekar från nyfödd upp till storlek 45. OEKO-TEX certifierade.

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 30 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

MATERIAL
65% ull, 30% polyamid, 5% elastan (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet & Portugal.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och/eller i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.