Hearty green tights - kiddo Candylishious

149 SEKGör dina näras fossar redo för det nya året i stil. Beställ senast 26 december (Sverige) kl 20.00. Leveranstid - 2 dagar. Festliga hälsningar från Lillster <3

Hur kul vore det inte om hela nyårsfesten kör matchande Lillsters? Sååå kul ;) Skippa vinflaskan och de där gå-bort-blommorna, kör på Lillsters ist. Bästa presenten till värdparet och värdfamiljen! Välj vår Happy New Year påse och allt är klappat och klart. Woop woop!

Perfekta presenten till den lilla advent- och julfiraren <3

Är det ens jul utan hearty Lillsters? Bästa adventspresenten till den lilla julfiraren. Välj vilken "godisstrumppåse" du vill ha i rulllistan brevid och vi packar. Kanske passar "Thank you" till förskolekompisen, "Merry Christmas" till julklappspelet och "Happy New year" till nyårsfestens värdbarn? 

Fötter behöver lite extra kärlek i vintermörkret. Kan du tänka dig nått roligare än att alla kiddos på julfirandet har likadana hearty tights i sann Lillster Santa anda? Skippa julstressen, gå all in Lillster <3

I detta paket ingår 1 par Hearty Green strumpbyxor, paketerade och klara i en strumpgodispåse ;)

MATERIAL & URSPRUNG (OEKO-TEX certifierade)
Hjärtstrumpbyxor: 90% bomull, 10% lycra. Frottéstickad sula, gjorda i Turkiet.

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 62/68 och 74/80 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

HÅLLBARHET
Lillsters strumpor är Oeko-tex certifierade. Produkterna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.