Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

FAM BAM-KLAPPAR

Gör dina närståendes fossingar redo för en matchande jul. Även om julen kan komma att bli annorlunda i år behöver inte dina fötter lida för det. Nu kör vi: Huvudet kallt, händerna rena och FÖTTERNA VARMA. Fixa en känsla av närhet och skicka likadana socks till hela din storfamilj så ni kan matcha på avstånd. Du beställer, vi packar juleklappen och skickar till rätt mottagare. Lillster got your back... always <3

HÄR KAN DU LÄSA HUR DU PÅ ENKLAST VIS KÖPER JULKLAPPAR HOS OSS SOM VI SEN SKICKAR INSLAGNA OCH FINA DIREKT TILL MOTTAGAREN. 

Matcha hela familjen i festliga Lillsters! 

Är det ens jul & nyår utan ett Lillster XMAS party? ;) Gör matchande Lillsters en del din familjs jul- och nyårstradition <3

Klä alla du känner i matchande strumpor. Ge dina nära och kära det dom behöver, strumpor. Lillster har allt för dina fossingar. Här hittar du paket som passar alla möjliga fötter. Allt ifrån den lilla äventyraren till den stora upptäckaren. Alla paket under denna kategorin finns till hela familjen och har en julig touch, vi kallar dem FAM BAM-paket.

Lillsters socks passar till ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45.  Alla behöver strumpor. Och finns det något gölligare än ett par bebisfossar som matchar ett par vuxenfossar? Ööööh näää, tror inte det. 

Välj olika storlekar och matcha ihop hela familjen. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. 

LEO LOVE + stickers LEO LOVE + stickers
HEARTY PARTY + stickers HEARTY PARTY + stickers
ROSES ARE RED + stickers ROSES ARE RED + stickers
ROSES ARE RED ROSES ARE RED

ROSES ARE RED

10 SEK
LEO LOVE LEO LOVE

LEO LOVE

10 SEK
HEARTY PARTY HEARTY PARTY

HEARTY PARTY

10 SEK