HARRY X Hearty Green tights - Lillster x Dude

230 SEK


OBS! FRIA BYTEN PÅ ALLA STRUMPBYXOR. Köp, testa och behåll eller byt storlek. Easy peasy!

Jmf. pris: 287 SEK ink frakt.

Bästa presenten till kalasbyxeälskaren <3

LIMITED: Detta presentkit finns i limiterad upplaga och går endast att beställa fram till nyårsafton eller så länge lagret räcker. 

Strumpbyxor är aningen stora i storleken (storleksguide - se sista bilden i bildspelet ovan). Vi rekommenderar er därför att gå ner en storlek för att de ska sitta alldeles utmärkt på era små äventyrares ben, fötter o rumpestump. Lyssna på vårt råd, det är för er egen skull ;)

Lillster har teamat ihop sig med Dude packaging och har tillsammans gjort paket till stora och små. Dudepackaging gör long-lasting presentförpackningar som även passar perfekt som inredningsdetalj/förvaringsask i barnrummet.

I detta festliga paket ingår 1 par Hearty Green strumpbyxor paketerade och klara i den oh så glada förpackningen HARRY från Dude packaging .  Presentförpackningen är till för att sparas och använda som förvaringask i barnrummet, till exempelvis tofsar (som verkar ha egna fötter).

MATERIAL & URSPRUNG (OEKO-TEX certifierade)
Hjärtstrumpbyxor: 90% bomull, 10% lycra. Frottéstickad sula, gjorda i Turkiet.
Förpackning: Kartong, läder och kardborreband. Gjorda i Sverige.

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 62/68 och 74/80. Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.