Lucka 5 - The sock was trapped at the house...

99 SEK


The sock was trapped at the house...

Lucka 5 av 24 i Lillsters strumpkalender. Varje lucka blir tillsammans en saga. Köp minst fyra luckor och du får Lillsters sagolika bookbox på köpet. 

LILLSTER WOOL SOCKS 2.0

Nya förbättrade ullstrumpor. Tunnare men lika goa. Varma för att hålla fossar glada. Roliga strumpor för alla inblandade :) 

För maximal värme och komfort, använd de tunna strumporna Bästa Svängen eller Nalle underst och dra sedan på ett par Stig-H över. Stig-H funkar lite som en raggsocka, värmen är maximal. Köp 3-packet här. 

STRUMPSTORY:
Nalle är en ganska dryg säsongsarbetare som jobbar i orten Kirchberg. När kylan slår till är han inte lika kaxig längre. Fötterna håller på att gå av på honom. Han vet inte vad han ska göra. Hans skidkompis, Bästa Svängen, tipsar honom om att fråga Lillster Kanin. Lillster vill självklart hjälpa alla men vår Kanin vet att Nalle inte varit så speciellt trevlig mot Stig-H och är därför tveksam till en början. Den snälle Stig-H tycker dock att Lillster ska hjälpa Nalle. Sagt och gjort. Lillster löser strumpor som matchar resten av Nalles outfit, vinnande koncept ;) Hänger ni med?

Orange äventyrstubsocka i ull med två klassiska vita ränder på skaftet samt Lillster logo i i vit på skaft och under foten. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter och håller dem varma kalla dagar. OEKO-TEX certifierade.

MATERIAL
80% merinoull, 10% polyamid, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

LILLSTER GOES KIRCHBERG
80-tals Lillster har åkt på skidäventyr till de Österikiska alperna och orten Kirchberg. Här träffar vår kanin den försiktige Stig-H, den lite dryga Nalle och skidhuliganen Bästa svängen. Häng med på detta skidäventyr och vi lovar att Lillsters ullstrumpor 2.0 kommer hålla dina fossar varma.

HÅLLBARHETSTÄNK
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld