Lucka 22 - said the sock.

79 SEK


said the sock.

Lucka 22 av 24 i Lillsters strumpkalender. Varje lucka blir tillsammans en saga. Köp minst fyra luckor och du får Lillsters sagolika bookbox på köpet. 

STRUMPSTORY:
Old school tubsocka till den lilla äventyraren som vill följa med Lillster Kanin till Cali och softa. Dessa strumpor är en del av kollektionen "Lillster goes Cali". En kollektion där Lillster Kanin drar till 70-talets Kalifornien. Strumporna är de perfekta "reseskejtstrumporna".  
Häng nu med på första delen i vårt Kalifornienäventyr. Glada fossar, glada äventyrare!


Vit äventyrstubsocka med två klassiska gula ränder på skaftet. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Lillsters cleana halkskydd på storlekarna 16/18 - 25/27. OEKO-TEX certifierade.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16/18-25 / 27 (6 månader - 4 år). Miljöanpassat, fritt från ftalater.

ECO-FRIENDLY THINKING
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare. Lillster-halkskydd som finns på storlekarna 16/18-25/27 är miljöanpassat och fritt från Ftalater.

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld