Lucka 19 - About how cool it was to have an explorer in the house.

79 SEK


About how cool it was to have an explorer in the house.

Lucka 19 av 24 i Lillsters strumpkalender. Varje lucka blir tillsammans en saga. Köp minst fyra luckor och du får Lillsters sagolika bookbox på köpet. 

STRUMPSTORY:
Den perfekta strumpan för nyfikna upptäckare som vill kamouflera sina fötter när de försöker komma nära clownfiskar i det blå havet.


Havsblå äventyrstubsocka med två klassiska vita ränder på skaftet. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Lillsters cleana halkskydd på storlekarna 16/18 - 25/27. OEKO-TEX certifierade.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16/18-25/27 (6 månader - 4 år). Miljöanpassat, fritt från ftalater.

LILLSTER ORIGINALS - STARTPAKET FÖR ÄVENTYRARE
Dessa strumpor är en del av vår första kollektion, Lillster originals. En kollektion som syftar till att lära känna äventyrskaninen Lillster och är ett "startpaket för äventyrare". Läs mer om äventyrskaninen Lillster och vårt mål att resa jorden runt med dig!

ECO-FRIENDLY THINKING
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare. Lillster-halkskydd som finns på storlekarna 16/18-25/27 är miljöanpassat och fritt från Ftalater.

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld