Lucka 18 - ... and couldn't stop spam.

99 SEK


... and couldn't stop spam.

Lucka 18 av 24 i Lillsters strumpkalender. Varje lucka blir tillsammans en saga. Köp minst fyra luckor och du får Lillsters sagolika bookbox på köpet. 

LILLSTER WOOL SOCKS 2.0

Nya förbättrade ullstrumpor. Lika tjocka och goa. Varma för att hålla fossar glada. Roliga strumpor för alla inblandade :) 

För maximal värme och komfort, använd de tunna strumporna Bästa Svängen eller Nalle underst och dra sedan på ett par Stig-H över. Stig-H funkar lite som en raggsocka, värmen är maximal. Köp 3-packet här

STRUMPSTORY:
Stig-H är en väldigt blyg kille som självfallet redan hade med fixat sina ullstrumpor redan innan han åkt till Kirchberg. Han hade fått höra från sin mamma att det fanns en grym "strumpkanin" som fixade asvarma strumpor till alla som ville ha. Han kunde välja på tjocka eller tunna ullstrumpor. Självklart tog Stig-H det säkra före det osäkra och valde den tjocka varianten. Gör det du också. För maximal komfort, kör tunna och tjocka. Ett litet tips från Stig-Hs mamma. 

Brun äventyrstubsocka i ull med två klassiska gula ränder på skaftet samt Lillster logo i gul på skaft och under foten. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter och håller dem varma kalla dagar. OEKO-TEX certifierade.

MATERIAL
80% merinoull, 10% polyamid, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade). Frottéstickade. 

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

LILLSTER GOES KIRCHBERG
80-tals Lillster har åkt på skidäventyr till de Österikiska alperna och orten Kirchberg. Här träffar vår kanin den försiktige Stig-H, den lite dryga Nalle och skidhuliganen Bästa svängen. Häng med på detta skidäventyr och vi lovar att Lillsters ullstrumpor 2.0 kommer hålla dina fossar varma.

HÅLLBARHETSTÄNK
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld