Lucka 14 - Please give Lillster a call and ask him to come straight away.

99 SEK


Please give Lillster a call and ask him to come straight away.

Lucka 14 av 24 i Lillsters strumpkalender. Varje lucka blir tillsammans en saga. Köp minst fyra luckor och du får Lillsters sagolika bookbox på köpet. 

LILLSTER WOOL SOCKS 2.0

Nya förbättrade ullstrumpor. Tunnare men lika goa. Varma för att hålla fossar glada. Roliga strumpor för alla inblandade :) 

För maximal värme och komfort, använd de tunna strumporna Bästa Svängen eller Nalle underst och dra sedan på ett par Stig-H över. Stig-H funkar lite som en raggsocka, värmen är maximal. Köp 3-packet här. 

STRUMPSTORY:
80-talets största skidgalning, Bästa Svängen, vill helst vara ute i skidbacken dygnets alla timmar. Lillster, som är på genomresa, möter henne i en lift, hon verkar ledsen. Lillster ser att hennes neon-smink är lite utsmetat, kanske har hon gråtit? Men hon spelar tuff inför sina fräcka skidkompisar. Men tillslut blir Lillster och Bästa Svängen ensamma. Då berättar hon för Lillster att hon är ledsen. Allt hon vill göra är att vara ute och ha roligt i snön. Men hon fryser så om fötterna att hon måste gå in och värma sig var femte minut. Lillster Kanin får genast en idé. Den uppfinningsrika äventyrskaninen löser hennes problem med två par merino ull strumpor i design á la Bästa Svängen herself. Bästa Svängen kan nu åka skidor som aldrig förr. Vi hänger med, gör ni? 

Grön/blå äventyrstubsocka i ull med tre klassiska ränder (rosa, lila & gul) på skaftet samt Lillster logo i orange under foten. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter och håller dem varma kalla dagar. OEKO-TEX certifierade.

MATERIAL
80% merinoull, 10% polyamid, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

LILLSTER GOES KIRCHBERG
80-tals Lillster har åkt på skidäventyr till de Österikiska alperna och orten Kirchberg. Här träffar vår kanin den försiktige Stig-H, den lite dryga Nalle och skidhuliganen Bästa svängen. Häng med på detta skidäventyr och vi lovar att Lillsters ullstrumpor 2.0 kommer hålla dina fossar varma.

HÅLLBARHETSTÄNK
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld