Lucka 10 - ... and the only thing he did was to fall.

79 SEK


... and the only thing he did was to fall.

Lucka 10 av 24 i Lillsters strumpkalender. Varje lucka blir tillsammans en saga. Köp minst fyra luckor och du får Lillsters sagolika bookbox på köpet. 

Be sure to score: boka nu - leverans lagom till första advent (vecka 48).

Strumpor till hela familjen - Your feet are made for adventures. Let them sparkle!

Ge familjens fötter lite extra kärlek i jul. Lillsters Hearty socks passar till ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Perfekta julklappen till hela släkten. Alla behöver strumpor. Alla behöver kärlek. Hjärtstrumpor it is!

Svarta bomullsstrumpor med vita hjärtan. Två klassiska vita ränder på skaftet samt en "topp" i grönt. Grön Lillster logo under foten. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade och gjorda i Sverige.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare. 

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld